Wat moet je weten over de coffeeshop

Wat moet je weten over de coffeeshop

Als je op het punt staat om voor het eerst een coffeeshop te bezoeken, is het belangrijk dat je met een aantal punten rekening houdt. We zullen in dit artikel kort stilstaan waar je allemaal rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten neerzet. Door het uitvoeren van deze tips weet je zeker dat je de juiste keuze zult maken en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bestudeer het menu en vraag wat het is

Als je voor het eerst in de coffeeshop komt, is het aan te raden om goed het menu door te nemen. Hierbij is het goed om te kijken of je alles al kent en mocht dit niet het geval zijn, dan is het zeker aan te raden om vragen te stellen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste beslissingen maakt en hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

De voorgedraaide joints

Ga jij voor het eerst een joint roken, dan is het natuurlijk niet gebruikelijk dat je weet hoe je een joint moet draaien. Gelukkig zijn hier ook alternatieve oplossingen voor, want in de shop kun je namelijk voorgedraaide joints halen. Dit zijn joints die van tevoren al gereed zijn gemaakt zodat jij ze alleen hoeft aan te steken. Hierbij is het wel goed om te vermelden dat de voorgedraaide joints gemixt zijn met tabak. Mocht je dus geen tabak willen roken, dan is het zeker aan te raden om dit in de coffeeshop aan te geven. Hiermee zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Koop niet teveel

Veel beginners zijn geneigd om enorm veel te kopen aangezien ze niet weten hoeveel erin moet. Om deze reden is het altijd aan te raden om in het begin met 1 gram te beginnen. Hierbij weet je zeker dat je een aantal joints kan draaien en dat je niet teveel koopt. Daarnaast is het ook goed om te melden dat je niet in een keer alles in een joint moet stoppen. Mocht je dit doen, dan bestaat de kans groot dat de joint te sterk is en dit wil je natuurlijk voorkomen aangezien dit kan resulteren in het bad gaan. Mocht je niet de juiste verhouding weten, dan is het zeker aan te raden om dit te vragen bij de coffeeshop. Hierbij weet je zeker dat je de juiste verhouding gebruikt.

Lees meer over de coffeeshop op coffeeshopupstairs.nl/coffeeshop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *